Obsah fóra www.cbjilemnice.com www.cbjilemnice.com
Fórum spolku CBJILEMNICE

nejde voipbuster

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra www.cbjilemnice.com -> Počítačová technika - Windows
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
jaris
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 12:33 am    Předmět: nejde voipbuster Citovat Back to top

po ok registraci chci zkusit vytočit číslo a nqpíše:call ended (not enough credits (5))nevíte co jsem provedl špatně?mám pripojení přes kabel upc chello.co mám dát v nastavení?dial up nebo cabel high internet a jiné?

admin
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 4:17 pm    Předmět: Re: Citovat Back to top

Co máš za verzi? Já mám verzi 2.02 build 078 a ta nastavení rychlosti připojení ani vůbec nemá. Každopádně druh připojení bude nejspíš souviset pouze s kvalitou přenosu, která se při nastavení na Dial Up patrně sníží. Chyba, kterou ti to píše napovídá, že to předpokládá, že máš zaplacenou plnou verzi s kreditem. Zkus stáhnout starší free verzi. Verze 2.02 mi funguje bez potíží, pouze někdy ve špičce déle trvá než se to zaregistruje na server.
Exclamation David

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
admin
Site Admin

PříspěvekZaslal: ne listopad 06, 2005 9:12 pm    Předmět: Konec volného telefonování Citovat Back to top

Pro všechny uživatele programu VoipBuster mám špatnou zprávou. Česká republika byla někdy v průběhu října vyřazena ze seznamu zemí v níž bylo možné volné volaní na pevnou linku zdarma. Více informací lze nalézt na adrese http://www.voipbuster.com/en/index.html

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra www.cbjilemnice.com -> Počítačová technika - Windows Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: